Baktat

67
9916799

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

  • baktat humus Kód: 30219
    Skladem Výrobce: Baktat

    pravý turecký Humus z cizrnového pyré a sezamovou pastou

    Původně: 79 Kč
    Ušetříte: 12 Kč (–15 %)

    67 Kč
  • 2bb49611a29f02bba77b70e1ea901383 Kód: 30228
    Skladem Výrobce: Baktat

    Ajvar je čalamáda, která se připravuje především z červených pap, lilku, česneku (do hotové verze se dá ještě chilli). Ajvar pochází ze srbské kuchyně a původně se říkalo "srbský salát" nebo také "srbský zeleninový kaviár". Ajvar může mít více podob, může být sladký (tradiční), pikantní (každému asi nejpopulárnějšímu) a nebo velmi pálivý. Ajvar se konzumuje jako pomazánka na chleba, příloha k jídlu nebo salátu

    Původně: 79 Kč
    Ušetříte: 12 Kč (–15 %)

    67 Kč
  • Baktat Bílé velké fazole v rajčatové omáčce 280g Kód: 30792
    Skladem Výrobce: Baktat

    Původně: 96 Kč
    Ušetříte: 17 Kč (–18 %)

    79 Kč
  • 22247419 digital image Kód: 30225
    Skladem Výrobce: Baktat

    turecká červená čočka

    Původně: 99 Kč
    Ušetříte: 20 Kč (–20 %)

    79 Kč
  • 008040 baktat gefuellte weinblaetter mit reis Kód: 30789
    Skladem Výrobce: Baktat

    špičková záležitost, velmi chutné vinné listy plněné rýží

    Původně: 97 Kč
    Ušetříte: 18 Kč (–19 %)

    79 Kč
  • 008037 baktat gebratene auberginen mit tomatensauce Kód: 30786
    Skladem Výrobce: Baktat

    smažený lilek v rajčatové omáčce je středomořské potěšení k mnoha příležitostem

    Původně: 98 Kč
    Ušetříte: 19 Kč (–19 %)

    79 Kč
  • 166d4508dd6f7f38bf7e126ab13622e2 Kód: 30222
    Skladem Výrobce: Baktat

    velmi, velmi pálivé mexické jalapeno

    Původně: 109 Kč
    Ušetříte: 20 Kč (–18 %)

    89 Kč
  • 008053 baktat couscous grob Kód: 33753
    Skladem Výrobce: Baktat

    Původně: 109 Kč
    Ušetříte: 13 Kč (–12 %)

    96 Kč
  • 008036 baktat gefuellte paprika mit reis 2 Kód: 33747
    Skladem Výrobce: Baktat

    Původně: 116 Kč
    Ušetříte: 17 Kč (–15 %)

    99 Kč

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.